BLOG

Christmasshoot MGB 2017
7 december 2017

Een heel leuke lokatie vandaag! Pieter Porters Decorations in Antwerpen. Mister Gay 2017 kwam er poseren samen met zijn 2 runnerups... Met het nieuwe jaar voor de deur mogen er nog wenskaarten gemaakt worden!
Die zijn nu natuurlijk nog super geheim! Maar een onschuldig duifje posten kan geen kwaad?

Zwangerschapsshoot Christmasshoot
6 december 2017

6 december is sowieso al een spannende dag, maar bij Lowi en Zoë staat er nog iets veel spannenders te gebeuren! Er komt een klein zusje of een klein broertje bij!
Ze kwamen dus met het hele gezin om wat mooie herinneringen te maken van de dikke buik van mama! Dan mag er natuurlijk ook al eens gelachen worden? En met het nieuwe jaar voor de deur willen ze zich dan wel eens een beetje "opsmukken"!

Fotoshoot KaatVP fun
4 december 2017

Deze week zal ik weten wat gedaan! Vorige week was een super drukke week van fotoshoots allerhande... dus alle foto's moeten nu geselecteerd en bewerkt worden! Aan de slag dus!
Maar zoals jullie kunnen zien hoeft een fotoshoot echt niet lastig of vervelend te zijn... Mijn 3 modelletjes van zaterdag hebben zich in ieder geval geamuseerd!

Newbornfotografie Kaatvp
30 november 2017

Vandaag was het de beurt aan de kleine Chloë! Een echt dametje... Ze weet al duidelijk wat ze wil, maar ze is ook heel rustig en op haar gemak... Top om foto's van te maken!

Newbornfotografie Kaatvp
28 november 2017

Lucas kwam langs voor zijn newbornshoot. Zo een wakker baasje heb ik echt nog NOOIT gezien! Hij heeft geen seconde geslapen...
Hij zal het dus later kunnen verder vertellen denk ik... van die vrouw met haar camera, zotte mutsjes en beertjes... Maar slapen doet hij liever in de auto en thuis!

N.FBO, Kaat Van Parys, Natuurfotografie
19 november 2017

Zondagmorgen... In plaats van lekker knus te blijven liggen gewoon vroeg opgestaan om met de Natuurfotografen van N.FBO naar Tilleghem te trekken.
Voor de tijd van het jaar hangen er best nog wel heel veel bladeren aan de bomen én ze zijn ondertussen toch al een beetje gekleurd! Heel mooi om te zien en er te wandelen...

Ik was wel een beetje in een abstract buitje, dus we hebben een beetje geoefend met panning, met andere woorden een beetje geschilderd met licht! Aangezien ik echt niet kan schilderen met verf (denk ik toch) een waardig alternatief!

Sofia
11 november 2017

Sofia kwam langs met mama, papa én Fluffy!
Mama en papa wilden mooie foto's om op te sturen naar de familie in Roemenië. Sofia had dus een mooie rode bloem in het haar... MAAR... die bleef natuurlijk niet al te lang netjes zitten en Fluffy was wel super geïnteresseerd! Het leek ook een perfect speeltje om op te bijten toch? :)

Clair Obscur Fotografie
4 november 2017

Daar heb ik nu echt naar verlangd zie! Workshop Clair Obscur bij Tom Museeuw! Een hele dag in actie! In kleine groepjes met 2 fantastisch geduldige modellen én een fantastische Tom!
Het was weerom heel leerrijk en ik zal hier nog wel even van nagenieten en vooral natuurlijk de geleerde kneepjes proberen toe te passen!

Huwelijksreportage
1 november 2017

Manon en Peter konden niet langer wachten om de foto's te zien. Ze kwamen dan ook vandaag langs om een selectie te maken voor hun huwelijksalbum... Moeilijk kiezen hoor! Het zal een dik album worden denk ik... :)

Loveshoot
31 oktober 2017

Kato kwam met mama en papa naar het Kluisbos. Mama en papa gaan immers volgende zomer trouwen en we hebben een "loveshoot" gepland... Kato snapte het concept niet helemaal zo te zien en was maar wat blij dat ze ook op de foto mocht! Mama en papa verdwijnen onmiddellijk een beetje op de achtergrond, maar op hun grote dag zal dat wel niet gebeuren! Elk om beurt!