BLOG

BBQ, foodfotografie, alles op

Een familiefeest met alles er op en er aan! Leuk gezelfschap, schitterend weer, ongelofelijk lekker eten... Zoals je kan zien, worden de bordjes allemaal netjes leeg gemaakt! Dat vertelt genoeg?

Portretfotografie Kaatvp

Vakantie dat betekent ook echt wel eens "niets doen". Zalig!
Dan loop je natuurlijk het risico dat dit vereeuwigd wordt, maar who cares...

Newbornfotografie Kaatvp

Na de Open Tuin hebben we er evnetjes de riem afgelegd. Vandaag had ik echter een afspraak met de kleine Amy. Baby's houden geen rekening met verlofperiodes om geboren te worden? Groot gelijk!
Ze heeft het flink gedaan, mama en papa zijn blij en trots op hun kleine meid!

Open Tuin 2017 't Hoekske

Open Tuin vandaag!
Het weer is gewoon perfect! Niet te warm, niet te koud en gelukkig (nu toch!) geen regen! De tuin én wijzelf zijn er helemaal klaar voor!

Uiteindelijk krijgen we meer dan 400 bezoekers! Een record!
Het was een gezellige bedoening én het bracht een aardig centje op voor ons uitgekozen goede doel www.planbobath.be

 

Ties&Laces, nieuwe collectie, productfotografie

Dat moet ook nog vlug tussendoor!
Ties & Laces heeft een nieuwe collectie en die mag gezien en MOET getoond worden... We zitten een hele namiddag stropdassen, pochettes, veters én manchetteknopen te fotograferen!
Nu zijn ze immers ook beschikbaar mét print! Er zitten pareltjes tussen! Zeker weten dat je gezien wordt! En soms is dat wel de bedoeling natuurlijk! :)

kinderfotografie op locatie

Tussen het tuinwerk door moet er nog wat fotowerk gebeuren ook... Alle beelden moeten netjes worden afgeleverd en daar hoort nu en dan een zwart-witje tussen!

tuinfotografie, akkerstraat oedelem,

De schoolvakantie begint! Dat betekent voor mij ook iets minder "werken", maar dat komt goed uit want binnen 2 weken is er Open Tuin, dus alles moet er pico bello uit zien!

Duo-loog expositie

DUO-LOOG! Een expositie door Johan De Vrieze en Frank Proot! fotografie en schilderkant broederlijk naast elkaar in het kerkje van Oeren!

Een prachtige lokatie, mooie tentoonstelling, toffe kunstenaars... De moeite om er eens naar toe te rijden!

Familyshoot, kids

Peter en Ingrid kwamen nog eens met de kids overgewaaid. Dan eindigen we natuurlijk in de studio om wat foto's te maken! Super modellen!

Familyshoot, neefjes en nichtjes

Het is al maanden super droog. We smeken om regen!
Maar natuurlijk liefst niet als je al weken op voorhand een familyshoot hebt gepland aan zee! En het was van dat!
We zijn de shoot begonnen met een drankje en een ijsje in de surfclub (dat is ook wel leuk natuurlijk) en dan toch maar in de miezer naar buiten! Eén groot voordeel, geen zon in de ogen, dus dat werkt al iets gemakkelijker!

Pagina's